Kedves Ifjú Párok Jegyesek gondolom sokatoknak megfordult a fejében, hogy esküvőtök napján  zenekar vagy eküvői Dj szórakoztasson. Amennyiben esküvő dj mellett döntöttetek akkor keressetek bizalommal! Itt kitérnék arra ha úgy érzitek, hogy a vendégeitek izlése jobban közelít az élőzenéhez akkor ne kockáztassatok és válasszátok zenekart, mert az kevésbé feszélyezi a násznépet! Ha dj akkor írok egy pár észrevételt tapasztalataimból. Az esküvői dj szinte minden zenei kívánságot ki tud elégíteni eredeti hangzásban legyen az 50 ,60 ,70 ,80, 90 2000, vagy akár a mai zenék!A dj szünet nélkül zenél a végéig. Akár retro,mulatós,rock,funky,hip-hop . Jómagam rendszeresen hangosítok kültéri ceremóniát ahol szívesen használok buborék ágyut. A kültéri hangosítás  és a halk zene meghitté és színvonalasá teszi a szertartás! Az esküvői dj elüszeretettel használ beltéri falvilágítást, dekorvilágítást,falszinezést amivel a termet színesebbé varázslatossabá teszi.Ez  abban nyílvánul meg hogy szebb a menyasszonyi ruha színesebbek lesznek a eskövői fotók fényképek látványossabbak a videók selfik.  Elengedhetetlen kellékei a szinező lámpák, robotlámpák , fényefektek ami igazi Party-vá varázsolja alkodalmat! Egy esküvő dj akár ha rátermett Ceremoni mesterként levezényli az éjszakát és egy kézben van az irányítás .

50 értékelés alapján
Lődi Gergő
Lődi Gergő
2022-09-19
Az esküvőnkön vállalta el a ceremónia mester és a dj szerepet. Nagyon jó buli volt, jók voltak a zenék és remek játékokat talált ki, ami megmozgatta a vendégeket is. Nagyon szépen köszönjük, sose felejtjük el azt a napot, amikor egész éjjel táncoltunk a jobbnál-jobb retro zenékre 🙂
szabo bence
szabo bence
2022-08-15
Cintia dr. Hódi
Cintia dr. Hódi
2022-08-12
Boldogabbak nem is lehetnénk, hogy Ernőt megtaláltuk, és őt választottuk esküvőnkre! Kiemelkedő szakmai színvonal, tudás, hangtechnika, fények, közben teljes lazaság, tökéletes kombináció :) ezúton is köszönjük a sok hasznos tippet, és a hajnalig tartó buli minden feltételének megteremtését!
Máté Ősz
Máté Ősz
2022-06-27
Ernő a legnagyobb! Eszméletlen esküvői bulit csinált nekünk, nagyon hálásak vagyunk! Nagyon együtt élt a násznéppel, hatalmas zenék voltak és beugrós ceremóniamesterként is megmozgatta a társaságot és csodásan levezényelte a nagy napunkat. Köszönjük, csak ajánlani tudom, ha valaki egy igazán jó lagzit szeretne!
Nikolett Koloszár
Nikolett Koloszár
2022-06-06
Úristen, kettő napja volt az esküvőnk, de még mindig nem tértem magamhoz, annyira csodálatos volt!! Ezt pedig nagyban köszönhetjük a szuper dj-nknek, aki reggelig vitte a bulit, mellette pedig a ceremóniamester tisztségét is elvállalta az utolsó pillanatban, egy nem várt esemény miatt. Ernő laza, rugalmas, és az a fajta szolgáltató, aki szívvel - lélekkel csinálja, amit csinál, és ettől lesz tökéletes az. Szombat déltől vasárnap reggel 6ig megállás nélkül azon dolgozott, hogy felejthetetlenné tegye az esküvőnket, mi pedig ezért nagyon hálásak vagyunk! Gyönyörű megkoronázása volt a napnak Veled és a "kemény maggal" áttáncolni a napfelkeltét a Szent György - hegyen❤️
Kitti Rosta-Kovács
Kitti Rosta-Kovács
2022-05-19
Az első dolog, ami Ernőről eszembe jut, hogy imádom a lazaságát! 😎 Azzal bíztuk meg, gondoskodjon az esküvőnk hangulatáról. Annyi kéréssel, hogy ne kövessük a mulatós vonalat, bármi más jöhet! Az egész napot velünk töltötte és ha újra kellene csinálnunk sem lenne másképp! Fantasztikus bulit csapott, ami nemcsak nekünk marad felejthetetlen élmény!!! Szívből ajánljuk mindenkinek, akik hasonlóan jó élményekkel akarnak visszagondolni arra a Napra! Őszintén mondom, hogy még ma is emlegetnek Téged! Köszönünk mindent!! ❤️ Kitti és András
Lili Tóth-Szentgyörgyi
Lili Tóth-Szentgyörgyi
2022-05-10
Becker Domonkos
Becker Domonkos
2022-02-14
Idézném az egyik esküvői vendégünk véleményét, aki egykoron gyakorló DJ-ként mondta: "Ilyen jó buliban még nem voltam. A számok válogatása, keverése professzionális, a legidősebb generációtól a legfiatalabbakig mindenki tudott táncolni, mindenkinek felejthetetlen élményt nyújtott."
Szabo David
Szabo David
2021-12-19
5* minden szempontból. A zenei szolgáltatás is, a ceremónia levezénylése, a fények és még sorolhatnám... Flexibilitás az egyeztetéseket tekintve (manapság igen ritka), modern technika, profi felszerelés, hajnalig tartó szünet nélküli fergeteges buli. Köszönjük az élményt, reméljük bulizunk még együtt !!!
zsòfia nagy
zsòfia nagy
2021-08-16
Kedves Ernő! Neked köszönhetően életünk eddigi egyik legjobb bulija volt. Nagyon jól érezte magát mindenki. Köszönjük, hogy az est levezetésével, és a szuper bulival tökéletes esküvőnk volt!!!