Ismét egy megérte dolgozni:

Dräga Dj Kondor, köszönjük ezt a felejthetetlen élményt es hangulatot!!! Tudtuk hogy Te leszel a legjobb välasztäs😉
1000 köszönet es häla 🙏🏼
Jo nyaraläst kivänunk!
Puszilunk E&Sz

_________________________________________________________________________

Nagyon szuper esküvőnk volt, amit nagyban köszönhetünk az Ernőnek is! Hihetetlenül jó hangulatot csinált, és még a nagyim szívébe is belopta magát (aki egyébként eleinte nagyon zenekarpárti volt és nem értette akkor még hogy A dj milyen jó 😉 ).
És nem csak a DJ volt az esküvőnkön, hanem egyben a ceremóniamester is, és a közreműködésével levette az összes terhet a vállunkról. Minden tökéletesen és gyorsan ment azon a napon. Imádtam a beszólásait, amivel a hangulatot megalapozta és fokozta. Az mindent elárul szerintem, hogy a bulinak hajnali 4 után úgy lett vége (a helyszín időkorlátja miatt), hogy még a vendégek nagy része ott táncolt akkor, és az idősebb korosztályból sokan végig maradtak a hangulat miatt, és az asztaltól jókedvűen figyeltek. Nagyon örültem annak, hogy ő nem úgy zárja a partit ahogy sokan, hogy a jobb zenéket is belassítják és már már ellehetetlenítik a bulizást, hanem Ő (Ernő) frappáns bulilezárást csinál, amit csak ő tud! 🙂 így mindenkiben szuperül marad meg a buli vége is 🙂


Kedves Ernő!
Szeretnénk megköszönni azt a hihetetlen jókedvet és meghatottságot, amit beloptál az esküvőnkbe és a lakodalmunkba. Egyikünk sem gondolta, hogy ennyi pluszt hozzá lehet még tenni a nagy napunkhoz, de a férjem, aki hallani sem akart Dj-ről, egyfolytában áradozik mindenkinek, hogy milyen fantasztikus munkát végeztél, és mekkora buli volt!
A mielőbbi viszontlátás reményében:
Csilla és Krisztián

——————————————————————————————————————————