Bátran említhetem, hogy Magyarország egyik legszebb kastélyában jártam!

 

50 értékelés alapján
Lődi Gergő
Lődi Gergő
2022-09-19
Az esküvőnkön vállalta el a ceremónia mester és a dj szerepet. Nagyon jó buli volt, jók voltak a zenék és remek játékokat talált ki, ami megmozgatta a vendégeket is. Nagyon szépen köszönjük, sose felejtjük el azt a napot, amikor egész éjjel táncoltunk a jobbnál-jobb retro zenékre 🙂
szabo bence
szabo bence
2022-08-15
Cintia dr. Hódi
Cintia dr. Hódi
2022-08-12
Boldogabbak nem is lehetnénk, hogy Ernőt megtaláltuk, és őt választottuk esküvőnkre! Kiemelkedő szakmai színvonal, tudás, hangtechnika, fények, közben teljes lazaság, tökéletes kombináció :) ezúton is köszönjük a sok hasznos tippet, és a hajnalig tartó buli minden feltételének megteremtését!
Máté Ősz
Máté Ősz
2022-06-27
Ernő a legnagyobb! Eszméletlen esküvői bulit csinált nekünk, nagyon hálásak vagyunk! Nagyon együtt élt a násznéppel, hatalmas zenék voltak és beugrós ceremóniamesterként is megmozgatta a társaságot és csodásan levezényelte a nagy napunkat. Köszönjük, csak ajánlani tudom, ha valaki egy igazán jó lagzit szeretne!
Nikolett Koloszár
Nikolett Koloszár
2022-06-06
Úristen, kettő napja volt az esküvőnk, de még mindig nem tértem magamhoz, annyira csodálatos volt!! Ezt pedig nagyban köszönhetjük a szuper dj-nknek, aki reggelig vitte a bulit, mellette pedig a ceremóniamester tisztségét is elvállalta az utolsó pillanatban, egy nem várt esemény miatt. Ernő laza, rugalmas, és az a fajta szolgáltató, aki szívvel - lélekkel csinálja, amit csinál, és ettől lesz tökéletes az. Szombat déltől vasárnap reggel 6ig megállás nélkül azon dolgozott, hogy felejthetetlenné tegye az esküvőnket, mi pedig ezért nagyon hálásak vagyunk! Gyönyörű megkoronázása volt a napnak Veled és a "kemény maggal" áttáncolni a napfelkeltét a Szent György - hegyen❤️
Kitti Rosta-Kovács
Kitti Rosta-Kovács
2022-05-19
Az első dolog, ami Ernőről eszembe jut, hogy imádom a lazaságát! 😎 Azzal bíztuk meg, gondoskodjon az esküvőnk hangulatáról. Annyi kéréssel, hogy ne kövessük a mulatós vonalat, bármi más jöhet! Az egész napot velünk töltötte és ha újra kellene csinálnunk sem lenne másképp! Fantasztikus bulit csapott, ami nemcsak nekünk marad felejthetetlen élmény!!! Szívből ajánljuk mindenkinek, akik hasonlóan jó élményekkel akarnak visszagondolni arra a Napra! Őszintén mondom, hogy még ma is emlegetnek Téged! Köszönünk mindent!! ❤️ Kitti és András
Lili Tóth-Szentgyörgyi
Lili Tóth-Szentgyörgyi
2022-05-10
Becker Domonkos
Becker Domonkos
2022-02-14
Idézném az egyik esküvői vendégünk véleményét, aki egykoron gyakorló DJ-ként mondta: "Ilyen jó buliban még nem voltam. A számok válogatása, keverése professzionális, a legidősebb generációtól a legfiatalabbakig mindenki tudott táncolni, mindenkinek felejthetetlen élményt nyújtott."
Szabo David
Szabo David
2021-12-19
5* minden szempontból. A zenei szolgáltatás is, a ceremónia levezénylése, a fények és még sorolhatnám... Flexibilitás az egyeztetéseket tekintve (manapság igen ritka), modern technika, profi felszerelés, hajnalig tartó szünet nélküli fergeteges buli. Köszönjük az élményt, reméljük bulizunk még együtt !!!
zsòfia nagy
zsòfia nagy
2021-08-16
Kedves Ernő! Neked köszönhetően életünk eddigi egyik legjobb bulija volt. Nagyon jól érezte magát mindenki. Köszönjük, hogy az est levezetésével, és a szuper bulival tökéletes esküvőnk volt!!!